torsdag 15 april 2010

iPad!

Jag vill också ha!!
Jag vill också ha katt!!!

lördag 10 april 2010

Jag är med i gamet...litegrand.

Härromdagen såg jag hur verkligen hur den lille hade hittat sig en plats hos min fru. Hennes mage var förändrad och jag såg det! Innan så har jag tittat och tittat men inte märkt någon direkt skillnad. Ja, hon är gravid det syns men jag har inte sett det så tydligt om jag såg härromdagen. Det var helt otroligt, helt plötsligt kände jag mig otroligt delaktig och stolt över att mitt barn fanns där inne. Väntandes på att få komma ut och hälsa på oss, krama om oss och skratta med oss. Jag längtar.

tisdag 6 april 2010

Min uppkoppling funkar igen!!

Woho!! Ringde till ComHem för att få hjälp med min sega uppkoppling. Först blev jag bortkopplad mitt under samtalet med kundtjänst, men sen gick det bra. Och jäklar vilken fart det har blivit på uppkopplingen nu. Skönt som tusan! Så nu kan man börja surfa som vanligt igen.

Nu när man har en liten unge på väg så blir ju bostadsfrågan desto mer prioriterad. Vi letar och letar men vart vi än vänder oss så är det antingen för schaskigt eller för dyrt. Men så för bara nån timme sedan, då hittade jag en trevligt objekt i Maria park här i Helsingborg. Kanske en aningen för dyrt men om man ska jämföra med andra priser så är det ju superbilligt!

Sen är ju frågan hur praktisk själva planlösningen är. Vad tror ni, skulle det gå att ha en liten liten knodd här i boet? Klicka länken! Bottenvåning, Övervåning.



Hej och hå och en flaska strörååååm!